Gezelligheid!!

Gezellig met elkaar kletsen over van alles en nog wat
 
IndexIndex  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  Inloggen  

Deel
 

 Huisregels van het Gezelligheidsforum.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jolanda
Admin


Aantal berichten : 30
Registratiedatum : 04-08-10

Huisregels van het Gezelligheidsforum. Empty
BerichtOnderwerp: Huisregels van het Gezelligheidsforum.   Huisregels van het Gezelligheidsforum. Emptydo aug 12, 2010 11:55 am

Huisregels van het Gezelligheidsforum!!...
1. Dit is het reglement van het forum. Iedereen die zich registreert op ons forum en dus lid is van ons forum gaat automatisch akkoord met dit reglement.
2. Dit forum is voor liefhebbers van Gezelligheid. Dit is niet ons werk maar onze hobby, u bent te gast op dit forum , wij waarderen uw aanwezigheid zolang u onze gastvrijheid respecteert.

Het forumteam:
3.Het forumteam behoudt zich, ten alle tijden en zonder verantwoording, het recht voor om deze regels aan te scherpen, wijzigen en/of uit te breiden. Deze wijzigingen zullen alhier te vinden zijn. Tevens behoudt hij het recht om bijdragen te verwijderen en personen, die zich niet aan de algemene gedrag- en fatsoensnormen houden, de toegang tot het forum, al dan niet voor langere tijd, te weigeren.
4. Het forumteam heeft recht zonder mededeling een lid van het forum te verwijderen die zich niet aan de regels heeft gehouden.
5. Het forumteam kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de bijdragen die in het forum worden geplaatst.
Als lid van het forum ben je ten altijd zelf verantwoordelijk voor uitspraken die je doet en kan als zodanig daarop worden aangesproken.
6. Het Forumteam, mag zonder enige redenen een lid zijn toegang opheffen.


Gedrag op het forum.


6.Het forum staat open voor iedere honden liefhebber die zijn mening of adviezen of kennis wil delen met anderen of wil verrijken. Nieuwelingen zijn daarom van harte welkom en mogen nooit afgeschrokken worden door discriminerende aanvallen en/of opmerkingen.
7. Behandel andere niet zoals je zelf niet gewenst behandelt te worden. Dit is ons allen wel bekend als de guldenregel. Denk dus goed na als u een stuk tekst heeft getypt en op zenden drukt. “Wilt U zo benadert/aangesproken worden?” Gebruik daarom beleefde en fatsoenlijke woorden. Aanstootgevend, discriminerend, obscene en denigrerend taalgebruik wordt niet getolereerd.
8. Er geld op elk forum recht van meningsuiting dus ook op dit forum en dit geld ook het zelfde voor discussies die niet verboden zijn, maar ook daar zijn grenzen voor.
9. Slotje?? U leest het goed een slotje mag worden aangevraagd op topics, enkel als er een goede reden is om dit te doen(!!).
10. Plaats altijd een bron als u een stuk tekst plaatst! Zo weten wij of het gekopieerd mag worden of niet en waar het vandaan komt.

Respect:

11. Blijf respect voor elkaar tonen , weet dat deze lettertjes geen emoties hebben, je kan elkaar niet zien en soms kunnen reacties onverwachts om de hoek komen. Weet dan ook dat je altijd een antwoord kan krijgen die je graag liever niet zou willen lezen, iedereen heeft gevoelens, ook zo jij.
12. Er bestaan absoluut geen domme vragen, als het antwoord u niet bekend is. Hier mag dan ook niemand op aangesproken worden. Eerlijke vragen verwachten ook eerlijke antwoorden


Gezelligheid op het forum.


13. Hou het overzichtelijk en gezellig voor iedereen, ga met respect met elkaar om, zijn of haar mening blijft zijn of haar mening.
en laat mensen daarom in hun waarde niet alleen voor ons forum maar om voor de gezelligheid. Zo blijft het niet alleen voor ons gezellig maar ook voor de andere leden en hoeft er niet als politie agent gespeeld te worden door de moderators of beheerders.
14. Stel uw teksten leesbaar op, gebruik leestekens (!,?. enz) zo worden vele misverstanden voorkomen, heeft u dyslexie, laat dit dan even weten aan het forumteam, zij zullen dit duidelijk maken aan de anderen en zullen u dan een handje helpen.
15. Wanneer u andere personen wilt aanhalen, gebruik dan de ‘quote knop’ en zet zijn bijdrage hier tussen in, let er op dat de oorspronkelijke tekst niet uit zijn verband gerukt word, anders is dit voor andere leden ook erg lastig. Kom je er zo niet uit, gebruik dan pb!
16. Wijzig functie: deze is aanwezig om spelfoutjes en eventuele verduidelijkingen toe te voegen. Verwijderen van teksten dienen aan het team voorgelegd te worden en is niet toegestaan, zonder overleg te verwijderen, dit kan gevolg hebben tot een ban!


Acounts/ profiellen.

1. Een account op ons forum is persoonsgebonden en mag niet uitgeleend worden of gebruikt worden aan een andere gebruiker dan de oorspronkelijke aanvrager.
2. Dubbele accounts, waarmee we bedoelen dat 1 persoon stiekem onder 2 namen op het forum zit zijn niet toegestaan! Uiteraard kunnen meerdere mensen van 1 huishouden wel ieder een eigen account aanmaken, of samen onder 1 account werken, hoewel we liever zien dat mensen per persoon een eigen account hebben.
Je account is persoonlijk en mag derhalve niet uitgewisseld worden aan derden.
3. Bent u uw wachtwoord kwijt of weet uw gebruikersnaam niet meer? mail dan naar Jolan_ger@live.nl(tijdelijk mail adres van het forum) wij kunnen dit opzoeken in de database!.
4. Privé berichten zijn privé, deze dienen ook privé te blijven en zijn niet openbaar gewenst op het forum. Word u bedreigt of gediscrimineerd via privé bericht, laat dit dan weten aan het forumteam!
5. Deze forum regels gelden ook voor het gebruik van privé berichten Systeem.

Avatars en Onderschriften.

1. Een link van je website kun je in je profiel aangeven. als andere leden onder uw bericht op het WWW knopje klikken komen zij automatisch op uw website terecht.
2.. Avatars mogen niet groter en breder zijn dan 150 X 150 pixels.
3. Bewegende onderschriften zijn toegestaan zolang het forum maar niet uit zijn rek raakt.
4. Als een onderschrift/avatar te groot is zal het beheer dit onderschrift of avatar verwijderen en uw een pb sturen om te vragen of u dit wilt verkleinen.
5. Uiterste grootte van een onderschrift is 225 (hoogte) en 600 (breedte) pixels!

De THL

De bedoelingen van dit hoekje is dat leden hier hun verhaal kwijt kunnen die hij/zij niet openbaar op het forum durven te plaatsen. Dit hoekje is dan ook echt vertrouwlijk en de bedoeling is dus niet dat leden hiermee gekwetst worden!

Om in dit hoekje te kunnen komen heb je 150 actieve berichten nodig en toestemming van het team.


Waarschuwingprocedure.

Wij waarschuwen 2x bij de 3e keer kunt u een week ban verwachten als afkoel procedure, gaat u alsnog tegen de regels in lees dan ons banprocedure.


Banprocedure.

Ban 1 : Week (afkoel procedure)
Ban 2 : 2 weken
Ban 3 : Maand
Ban 4 : Onbepaald (Team beslist)Toegang tot het forum.


Gasten kunnen op ons forum niet lezen, behalve de FAQ van dit forum.
Geregistreerde leden moeten zich eerst voorstellen voor zij actief zullen mee forumen. Dit is wel zo fijn voor het team en voor de leden die hier actief zijn.

Copyricht: ©2010- Het Gezelligheidsforum
Niet op het forum mag gekopieerd worden zonder toestemming, zal dit wel gebeuren kan deze gebruiker een waarschuwing krijgen met gevolg van een ban!
Vraag daarom altijd toestemming!!
Terug naar boven Ga naar beneden
http://gezelligheid.catsboard.com
 
Huisregels van het Gezelligheidsforum.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Gezelligheid!!  :: Welkom :: Voor nieuwe bezoekers-
Ga naar: